Om mig
Jeg er 38 år, uddannet jurist og bor i Brøndbyøster med min familie, Natascha og Benjamin. Siden 2018 har jeg arbejdet med at sikre lejere deres rettigheder bedst muligt. Mit politiske engagement understøtter mit arbejde, da jeg kan bruge mine erfaringer på tværs af både faglige og politiske områder.
Jeg har været medlem af Socialdemokratiet siden 2014 og er i dag formand for vores lokale partiforening i Brøndbyøster. Gennem årene har jeg haft flere tillidsposter i partiet. Jeg meldte mig ind, fordi jeg oplevede at blive hørt og fandt, at partiets værdier matchede mine egne. Særligt når det kommer til at tage hånd om de svageste i vores samfund.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg stiller op til kommunalvalget 2025, fordi jeg vil arbejde for en kommune, der skaber muligheder for alle borgere. Brøndby skal være en kommune, der giver en håndsrækning og har særligt fokus på dem, der har mest brug for det.
Socialdemokratiet har skabt Brøndby, og vi skal fortsætte med at udvikle kommunen, så den følger med tiden – uden at give køb på vores stærke fællesskab og værdier.
Mine fokusområder
Folkeskolen – et trygt og stærkt førstevalg
Folkeskolen skal være det naturlige førstevalg for flest mulige forældre og børn. Desværre er det ikke tilfældet i dag. Vi skal forbedre rammerne, så vores børn får en stærk faglighed og de bedste forudsætninger for fremtiden. Sammen med eleverne, skolebestyrelser, forældre, lærere og ledelsen skal vi politikere have høje ambitioner på elevernes vegne.
Samtidig skal vi inddrage børn og unge i udviklingen af deres skole, så de trives og ikke går hjem med nederlag i rygsækken.
Vi bør også give civilsamfundet en større rolle i skolen. Hvis foreninger bliver en del af undervisningen, kan vi styrke børns sociale færdigheder og demokratiske dannelse.
Ældrepolitik – værdighed og fællesskab
Vores ældre har været med til at forme Brøndby, og det skal vi anerkende. Vi skal sikre gode fysiske rammer og kvalificeret personale, der møder de ældre med omsorg og respekt. Men ældrepolitik handler om mere end pleje.
Det handler også om at skabe livskvalitet gennem aktiviteter og stærke fællesskaber. Flere ældre ønsker et aktivt liv – det skal vi understøtte.
Boligpolitik – retfærdige og trygge rammer
Som jurist arbejder jeg dagligt med boligforhold og ser både styrker og udfordringer i Brøndbys boligpolitik. Vi skal styrke kommunens rolle i de almene boligområder, så beboernes rettigheder og ønsker bliver hørt, især ved renoveringsprojekter og helhedsplaner.
Nye tilflyttere i områder som Kirkebjerg og Brøndby Strand skal føle sig velkomne fra dag ét. Vi skal skabe et inkluderende fællesskab, hvor alle føler sig hjemme. Samtidig har vi en stor bygningsmasse, der er ramt af skimmelsvamp.
Kommunen skal tage et større ansvar for at løse dette problem – både i offentlige bygninger og i boliger, hvor borgere er berørt.
Grøn omstilling – en bæredygtig fremtid for Brøndby
Brøndby Kommune skal være en grøn kommune – både når det gælder klima, miljø og biodiversitet. Vi har fantastiske naturområder som Brøndbyskoven, den grønne kile og strandparken, hvor vi kan styrke biodiversiteten og skabe mere liv.
Mange af kommunens bygninger kan gøres mere klimavenlige. Vi skal investere i energibesparende løsninger og optimere brugen af vores lokaler.
Affaldssortering er en vigtig del af den grønne omstilling. Vi skal gøre det nemt for alle borgere at deltage, så vi minimerer vores miljømæssige aftryk og skaber en mere bæredygtig fremtid.
Foreningslivet – alle kan være med
Foreningslivet i Brøndby er stærkt og mangfoldigt. Det skal det blive ved med at være, derfor skal vi have gode fysiske rammer til alle foreninger. Det kan være gennem fælles lokaler som bruges klogere og bedre end i dag.
Foreningslivet i Brøndby er mere end bare sport. Det er også kunst, kultur og de nære ting. Kommunen skal være endnu bedre til at hjælpe foreningerne i gang, og give plads til at alle, som går med tanken om at lave en forening, får mulig for det.
Ensomhed – fællesskaber, der inkluderer alle
Ensomhed er et alvorligt problem, der kan føre til både fysiske og mentale udfordringer. Det rammer alle aldersgrupper, og i Brøndby oplever mange ensomhed.
Kommunen skal tage ansvar for at bekæmpe ensomhed ved at skabe flere mødesteder og større fællesskaber.
Vi skal også være bedre til at opsøge ensomme borgere, så de føler sig set og hørt. Ensomhed kan ikke løses med et trylleslag, men kræver en langsigtet indsats og prioritering af ressourcer.
Sammen kan vi skabe et bedre Brøndby
Jeg brænder for at skabe en kommune, hvor:
✅ Folkeskolen er et trygt og fagligt stærkt valg
✅ Ældre lever et værdigt og aktivt liv
✅ Foreningslivet har gode rammer for udvikling
✅ Boligpolitikken fungerer for alle
✅ Ensomhed bekæmpes effektivt
✅ Grøn omstilling prioriteres endnu mere
Sammen kan vi udvikle Brøndby til en endnu bedre kommune for alle borgere!
Se kontaktoplysninger øverst til højre